2018-07-10 05:31:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma ne hozzon fontos döntéseket

Napi horoszkóp július 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a harmadik sorsterületén átutazva egy kellemes fényszöget dob az ön uralkodójára, a Marsra, rengeteg kommunikációs lehetőség nyílik a mai napon, észjárása hirtelen felélénkül, és igen aktívvá válik. Mindenféle szellemi tevékenységre kedvező a mai nap, kivéve döntéshozatalra, ahhoz túlságosan gyorsan peregnek az események.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az ön uralkodó planétája, a Vénusz jegyet váltott, átlépett a Szűz jegyébe, ez az ön ötödik sorsterülete. Ez a bolygóállás komoly szerelmi kapcsolatot hozhat önnek, az illető más, mint a többiek, meglehetősen különc, de hozza a megbízhatóságot, ami önnek rendkívül fontos.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az ön jegyében tartózkodik a Marssal egy könnyű fényszöget alkotva. A fellépése ma rendkívül határozott, energikus, erőteljes és bátor. Energiaszintje a magasba szökken, célszerű valami olyasmit csinálnia, amivel ezt levezetheti.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az ön jegyében tartózkodó Nap szemben áll a Plútóval a hetedik sorsterületén - ez kétes áldás, egy jelentős személy léphet az életébe, aki mindent megváltoztathat ön körül. Nagytakarításra mindenképpen alkalmas nap a mai.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Az ön uralkodója, a Nap szembenállásba került a Plútóval. Lehet, hogy nehéz találkozásokon kell majd átesnie, de a bolygók segítenek tiszta vizet önteni a pohárba. Rákényszerülhet arra is, hogy megvédje pozícióját.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma belépett az ön jegyébe a Vénusz, ráadásul micsoda támogatókkal: Szaturnusz és Uránusz biztosítja az ön számára az új szerelem lehetőségét. Jelentős lehet a korkülönbség, de az illető megbízható, hűséges, pont olyan, mint akire ön vár.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma önkritikusabbá válik, hozzáállása az élethez kissé objektívebb lesz. Partnere nem lesz boldog ettől a változástól, mert kritikussága vele szemben is felerősödhet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A hosszú távra szóló döntéseket jó lenne most egy kicsit későbbre halasztani, gondolkodását most ugyanis érzelmi szempontok befolyásolják és nem a tárgyilagos megfontolás. Elegendő energiával rendelkezik a kemény és szorgalmas munkához. Vágyai igen erőteljesek, sőt szenvedélyesek, olyan emberek veszik ma körbe, akik képesek az ilyen érzelmeket kiváltani önből.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Vénusz belépett az ön tizedik sorsterületére, ahol érezteti jótékony hatását. Mostanában minden gördülékenyen megy az ön karrierjének területén, ez főleg a pozitív kisugárzásának köszönhető. Kreatív, művészeti munkával kerülhet most kapcsolatba a munkája során. Szerelembe eshet egy önnél idősebb személlyel.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Váratlanul útra kelhet a mai napon, olyan helyre utazhat, ahol még soha nem járt. Megismerkedhet valakivel, aki igen nagy hatással lesz önre, teljesen lenyűgözi önt az illető gyakorlatiassága és hatalmas intelligenciája.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma szinte a kisujját sem kell mozdítania azért, hogy pénzt vonzzon magához, ha hitelre van szüksége, most jó eséllyel indulhat érte. Kapcsolataiban mélyenszántó felismerésekhez juthat.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz belépett az ön hetedik sorsterületére, ez igen kedvezően hat a párkapcsolatára, ha pedig független, akkor most egy szép szerelem veheti kezdetét. Minden kapcsolata reményteljesnek mutatkozik, jó időszak, hogy pontot tegyen a vitás kapcsolatok végére, tisztázhatja álláspontját.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: